DIT IS ERGON INSTALLATIE

Wij begrijpen het belang van veiligheid en duurzaamheid

Sinds onze start in 2018, hebben we onze focus gelegd op het leveren van veiligheid en duurzaamheid in het uitvoeren van onze projecten.

Betrouwbaarheid & kwaliteit
Na jaren lang ervaring in de branche is Ergon Installatie ontstaan met een focus, het leveren van betrouwbaarheid en kwaliteit in de branche. Hierin in veiligheid voor onze installateur en de omgeving van groot belang voor ons. Wij houden ons dan ook aan de voorschriften die er zijn om veilig te werken, dit spreek onder andere door onze VCA certificering.

Duurzaamheid
Wij vinden bij Ergon Installatie het belangrijk duurzaam te werken. Zo kiezen wij duurzame materialen uit, gaan zo efficient mogelijk om met het materiaal en doen wij ons werk in een keer goed. Ook in advies met nieuwe apparatuur houden wij altijd rekening met duurzaamheid.

image
TROTS OP TEN BOER

Dè installateur van Ten Boer, Groningen & Ommeland

We zijn een bedrijf dat met name werkt in Groningen en omgeving, maar we zijn zeker trots op een Installatiebedrijf in Ten Boer te zijn. Dus hebt u een installateur nodig in Ten Boer, Groningen of omgeving heeft Ergon Installatie een installateur voor u.

Onze herkomst Ten Boer vertaald zich dat ondanks dat we ook voor de grootste bedrijven en in de grootste hallen staan, we trots zijn op het behouden van onze waardes en persoonlijk contact. We drinken dan ook graag een kopje koffie met u om meer over u, of over uw bedrijf te horen.

DE EIGENAAR

Ergon Installatie is in 2018 opgericht door Edwin Bos

Na jaren lange ervaring in het loodgieters en installatie werk is, Ergon Installatie is opgericht door Edwin Bos die een uitstekende reputatie heeft in het noorden van het land en waar graag mee gewerkt wordt.

Hij gaat elke dag met een ongelofelijk passie aan het werk, kan genieten van werk dat goed gedaan is en mooie installaties, kortom een hart voor het vak.