WE MAKEN UW HUIS VAN MORGEN.

Wat doen wij als installatie bedrijf?

Als we loodgieter zeggen, heeft u daar waarschijnlijk direct een beeld bij. De loodgieter is de man die belt als de kraan lekt, maar dit is maar een klein onderdeel van het werk dat wij als installateurs uitvoeren. U kunt ons bellen voor veel meer dan een lekkende kraan.

Nieuwsgierig geworden wat we allemaal voor u kunnen doen? Bekijk snel hieronder al onze diensten die we aan u kunnen leveren.

Dit installeren wij voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van uw water- en gasinstallatie. Ook voor het onderhoud van leidingwerk en riolering kunt u dan ook bij ons terecht.

Waterleiding

Moeten er waterleidingen aangelegd worden, of misschien worden verplaatst, dan ben je bij Ergon Installatie aan het juiste adres.

Gasleiding

Gasleidingen aanleggen, verleggen of vervangen doen wij zeer zorgvuldig. We zorgen goed voor de veiligheid en leveren kwaliteit leidingwerk.

Lekkage

Ook bij lekkage schieten wij graag te hulp, wij vinden snel het lek in de waterleiding of het gaslek en lossen dit graag voor u op.

Riolering en afvoer.

Heeft u last van een vieze rioollucht? Of last van een verstopte afvoer? Met onze ruime ervaring is het probleem vaak snel verholpen!

De verwarmingsinstallaties bestaan uit verschillende elementen, het is essentieel dat deze goed op elkaar aansluiten, want verwarming zorgt voor comfort bij u thuis of in het bedrijf.

Advies

Radiatoren, of vloerverwarming? En hoeveel radiatoren heb je dan nodig? Maar ook welke thermostaat het beste is in uw situatie. We adviseren u graag over de beste oplossing om jullie huis het hele jaar door goed warm te houden.

Plaatsing

Nadat we uw situatie hebben bekeken en samen hebben besloten wat het beste is voor uw situatie, kunt u ook de plaatsing van uw keuze goed aan ons over laten. Naast dat we dit snel voor u kunnen plaatsen is het natuurlijk ook belangrijk dat we dit esthetisch gezien ook mooi doen.

Heeft u een CV installateur nodig? Dan bent u bij Ergon Installatie aan het juiste adres. Wij adviseren u op het gebied van CV-ketels en vervangen de CV-ketel vakkundig voor u.

Welke ketel?

Wilt u de CV ketel vervangen? U heeft waarschijnlijk al achter gekomen dat er heel veel keuze is. Wij helpen u graag door u te adviseren welke ketel geschikt is voor u. Wij werken uitsluitend met kwalitatief goede merken zoals Remeha, Vaillant, Atag, Intergas en Nefit. Neem contact met ons op om te zien wat het beste past in uw situatie.

CV ketel Installatie

We begrijpen dat verwarming en warm water geen overbodige luxe zijn en zullen dus snel te werk gaan met het vervangen van uw CV-ketel. Daarnaast zorgen wij dat we alles netjes afwerken zodat u hier jaren lang plezier van heeft.

Onderhoud

Het is van uitermate groot belang om uw CV-ketel goed te onderhouden, dit vergroot namelijk de levensduur van de ketel, zorgt voor een hoger rendement en verkleind de kans op storingen. U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor het onderhoud van uw CV-ketel, maar het is ook mogelijk dat u ons zelf in schakelt voor een onderhoudsbeurt.

Of wij nou een particulieren of zakelijke opdracht krijgen, wij kijken altijd naar de best passende oplossing bij de situatie. We leveren dan ook altijd uitmuntende kwaliteit.

Particulier

Met zakelijke professionaliteit en dorpse persoonlijkheid komen we u adviseren en bij u thuis de installatie uitvoeren. Wij begrijpen het ongemak van de situatie en komen zo snel mogelijk te hulp en laten uw huis weer netjes achter.

Zakelijk

Veel van onze installaties zijn in het zakelijk segment. Zo hebben wij installaties gedaan voor de Gemeente, in discotheken of fabriekshallen, geen installatie is voor te gek of te groot. Heeft u een vakkundige, betrouwbare installateur nodig in het noorden van het land, kunt u van Ergon Installatie op aan.

Om het hoogste rendement uit uw installaties te halen is het van uitermate groot belang deze goed te onderhouden en te controleren of alles nog in goede staat verkeerd.

Onderhoud

Wij verzorgen voor u het cv ketel onderhoud, maken ze schoon en weer klaar voor de volgende periode. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van industriële installaties. U kunt altijd bij ons terecht voor eventuele storingen of problemen.

Inspectie

Ook voor de inspectie van installatie werk en om te kijken in welke staat het installatiewerk verkeerd kunt u bij Ergon Installatie terecht.

Ziet u uw werkzaamheden niet tussen onze opties staan? Wees niet getreurd want we zijn van alle markten thuis! We hebben veel ervaring ook in andere klussen en over de jaren genoeg relaties opgebouwd dat we altijd wel de juiste partij weten te vinden om de klus te klaren.

Gehele installaties

Wilt u graag een keuken geplaatst of een hele badkamer door ons gemaakt, er is bijna geen klus die we niet eerder hebben gedaan. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samenwerking

We weten dat twee er meer weten dan een, daarom werken we ook graag samen met andere bouw en installatie bedrijven. Op deze manier kunnen we elk project voor u uitvoeren.

Doorverwijzing

Mochten wij zelf niet in staat zijn om uw klus te klaren, hebben we inmiddels met genoeg organisaties samengewerkt dat we u een betrouwbare partij kunnen aanbevelen.

Onze installaties worden uitgevoerd met een oog voor detail.

Hoe groot of klein een installatie ook is, we voeren iedere installatie uit met even veel aandacht en oog voor detail. We vinden het belangrijk om altijd het beste werk te leveren, of de installatie nou in het zicht valt of dat niemand er meer naar zal kijken.

Welke installatie kunnen we voor u uitvoeren? Vul snel het contact formulier hiernaast in en dan nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nadat we meer informatie van u hebben ontvangen, nemen we contact met u op om een afspraak te maken om het project verder te bespreken.